instellingen | disclaimer
Wij zijn aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie!

Mini-camping Victoria maakt de verbinding tussen kamperen en de natuur!  

U kunt de natuur beleven door te kamperen in de ruim 20 jaar oude pruimenboomgaard. Daarnaast kunt u de natuur ervaren in de aangrenzende, nieuw aangeplante boomgaard, van ruim 2,2 hectare. Hier kunt u zien hoe de jonge pruimen- en appelbomen zich ontwikkelen. Deze boomgaard is omringd door een 5 meter brede Zeeuwse haag en in het midden een drinkput voor vogels en andere dieren die dit inmiddels ontdekt hebben. Scholeksters, hazen en zelfs enkele reen uit de nabij gelegen Mantelinge zijn een aantal van de bezoekers.
Een impressie van de Mantelinge gemaakt in oktober 2012 door n van de kampeerders van de Victoria vindt u hier: Mantelinge
Ruime wandelpaden maken dit extra aantrekkelijk! Zodra de authentieke Zeeuwse hoogstam appelbomen vrucht gaan dragen, kunt u in het najaar uw oogst zelf gaan plukken. Arrangementen daarvoor zullen te zijner tijd worden aangeboden.

Behalve de 11 kampeerplaatsen in de boomgaard zijn er 14 kampeerplaatsen op het zeer ruim opgezet kampeerterrein waar ook de sanitaire voorzieningen aanwezig zijn. In het midden van dit terrein is een groot overzichtelijk speelveld met voldoende speelattributen voor de kinderen om zich te vermaken. De supergrote trampoline van 4,3 meter is de echte topper voor de kids!

Foto van het veld met de speelattributen:


Foto's vanuit de boomgaard:


Boomgaard met fruit
Boomgaard in bloei

Het sanitair is in de winter van 2015/2016 in zijn geheel vernieuwd. De foto's zijn op deze website te vinden!

Voor campers zijn verharde plaatsen ingericht en zijn alle faciliteiten aanwezig voor inname van water en afstort van vuil water en chemisch toilet.

Mini-camping Victoria is gelegen tussen enerzijds de enigszins mondaine badplaats Domburg en anderzijds de gezinsbadplaats Oostkapelle. Daarnaast is het bosrijke Mantelinge gebied, wat de overgang van platteland naar strand kenmerkt, op loopafstand van de mini-camping. De Mantelinge gaat richting Vrouwenpolder over in het beschermde natuurgebied Oranjezon. Een impressie (wederom gemaakt door dezelfde kampeerders in oktober 2012) daarvan vindt u hier: Oranjezon.
Tevens zijn er op fietsafstand diverse dorpen en de 2 aantrekkelijke steden van Walcheren, het gezellige Middelburg waar de rijkdom uit het VOC-tijdperk makkelijk te herkennen is en Vlissingen met zijn schitterende boulevard.

Zodoende is er voor een ieder wat wils door de grote variatie aan dorpen en steden en aanbod van natuur. 

De mini-camping beschikt over een ruime parkeerplaats voor de auto’s, zodat de rust en de spelende kinderen niet gestoord worden door af en aan rijdende auto’s.

 

Mini-camping Victoria 2016