Camping

Onze camping

Sanitair

De sanitaire ruimte biedt alle comfort en ruimte die een kampeerder verwacht.

Een aantal van de faciliteiten:

De epoxy-gietvloer in het gehele gebouw biedt optimale hygiëne en is voorzien van vloerverwarming. Er zijn aparte doucheruimtes voor heren en dames met ieder 3 douchecabines, 1 wascabine en een wastableau met spiegelwand. Ook is er kindersanitair aanwezig met een kleine wc, verhoogde douches, een babybad en 2 wastableaus op kinderhoogte. Naast het kindersanitair is er ook een aparte ruimte voor minder-validen.

Op het dak van de loods liggen 124 zonnepanelen. Hiermee wordt volledig voldaan aan de electriteitsbehoefte van de mini-camping. Een zonne-boiler systeem en een electrische boiler verwarmen het water, waardoor het gasverbruik en daardoor de CO2-uitstoot nihil is.

Speeltoestellen

Op de camping zijn verschillende speeltoestellen aanwezig voor de kinderen. Zo zijn er bijvoorbeeld een betonnen tafeltennistafel, skelters, klimtoestel met glijbaan, schommel met vogelnest, voetbalspel, speelhuisje en een trampoline met een diameter van 4,3 meter! De trampoline staat in het midden van het speelveld, waardoor (groot)ouders volop mee kunnen genieten van het speelplezier van de kinderen.

Boomgaard

In de boomgaard zijn 11 zeer riante kampeerplaatsen ingericht tussen de 25 jaar oude pruimenbomen. Iedere kampeerplaats heeft iets bijzonders, blijkt uit de reacties van de kampeerders én de voorkeuren die ieder heeft voor en bepaalde plaats. "Genieten met een grote G" is één van de ervaringen die één van de kampeerders met ons deelde. In de nieuwe boomgaard, die in 2012 is aangepland, zijn 4 natuurplaatsen ingericht. Super grote plaatsen waar verbinding met de natuur een grote rol speelt. We reserveren deze natuurplaatsen niet voor gezinnen met kinderen en honden zijn er niet toegestaan.

Livestream Oostkapelle

Op de livestream zijn beelden te zien vanaf de toren van Oostkapelle.