Camping

Onze camping

Sanitair

De sanitaire ruimte is in zijn geheel vernieuwd in de winter van 2015/2016

Een aantal van de faciliteiten:

Er is vloerverwarming aanwezig en een gietvloer voor optimale hygiëne. Daarnaast zijn er aparte ruimtes voor heren en dames met 3 douchecabines, 1 wascabine en een wastableau met spiegelwand. Ook is er kindersanitair aanwezig met een kleine wc, verhoogde douches, een babybad en 2 wastableaus op kinderhoogte. Naast het kindersanitair is er ook een aparte ruimte voor minder validen.

Op het dak van de loods liggen 135 zonnepanelen. Hiermee wordt volledig voldaan aan de electriteitsvraag van de mini-camping. Ook één van de 2 boilers voor het warme water is hierop aangesloten.

Speeltoestellen

Op de camping zijn verschillende speeltoestellen aanwezig voor de kinderen. Zo is er bijvoorbeeld een zandbak, duikelrekken, een basket, een betonnen tafeltennistafel, speeltoestel met schommels, een glijbaan, een speelhuisje en een trampoline met een diameter van 4,3 meter!

Boomgaard

In de boomgaard zijn 11 zeer riante kampeerplaatsen ingericht tussen de 25 jaar oude pruimenbomen. Iedere kampeerplaats heeft iets bijzonders, blijkt uit de reacties van de kampeerders én de voorkeuren die ieder heeft voor en bepaalde plaats. "Genieten met een grote G" is één van de ervaringen die één van de kampeerders met ons deelde.

Livestream Oostkapelle

Op de livestream zijn beelden te zien vanaf de toren van Oostkapelle.